Bedrijven

Voor bedrijven en horecazaken levert Regina’s Bakery diverse soorten gebak. Je kunt hierbij denken aan gebak voorzien van jullie logo, maar ook een mooie gestijlde sweettable tijdens jullie borrel of jubileum. 

Horeca

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van exculsieve taarten, klein gebak voor op de kaart of sweets voor jullie high-tea. Tevens leveren wij compleet verzorgde sweettables in themastijl of kleine gebak als zoete traktatie bij bijvoorbeeld een borrel of presentatie. Voor horecabedrijven hebben wij speciale prijsafspraken. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Bedrijven

Compleet verzorgde sweettable in themastijl of een kleine mini cupcakes als zoete traktatie bij bijvoorbeeld een borrel of presentatie. Wij denken graag met jullie mee! Meer weten? Neem dan contact op via telefoon of mail. 

Workshops

Met de afdeling of het complete team een workshop taart maken of cupcakes decoreren volgen? Los dat het creatief is, is het ook nog eens heel erg leerzaam en gezellig! Wij bieden workshops voor bedrijven aan vanaf € 11,50 pp. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Deze bedrijven gingen jullie voor.