Feest!

Zonder gebak geen feest! 
Mogen wij jouw feest compleet maken? Bekijk ons assortiment, doe inspiratie op en bestel op tijd!
Onderaan deze pagina vind je foto’s ter inspiratie, maar op onze social media kanalen vind je nog veel meer lekkers! We denken graag met je mee voor een nieuw, passend ontwerp!

Taart

Wij maken taarten voor iedere gelegeheid en in iedere willekeurige stijl. Van kindertaarten tot jubileumtaarten. De smaak en ontwerp zijn in overleg aan te passen naar jullie eigen wens.

Cupcakes

Duizenden hebben we er inmiddels gemaakt, maar we krijgen er geen genoeg van! In alle soorten smaken, kleuren en thema’s. Of het nu gaat om 6 of 300 cupcakes, wij maken ze graag!

Gebak

Petit fours, carrot cakes, cake pops, monchou, cheesecake, brownies…. En zo kunnen we nog even doorgaan. Is het zoet dan hebben wij het ongetwijfeld al eens gemaakt. Benieuwd of wij iets kunnen maken? Vraag het gerust!

Donuts

Zijn voor jou ook alleen de lekkerste donuts goed genoeg dan kun je bij ons lekker smullen. Onze gewone en mini donuts maken we in kleur en stijl naar keuze. Tevens verhuren ook donutwalls, waar je al het lekkers perfect op kunt presenteren.  

Sweettable

Een compleet gestylde zoete tafel voor met lekkers. Een eye-catcher voor iedere gelegenheid. Zorgeloos genieten van je eigen feest, want wij verzorgen de styling, de opmaak in thema en kleur naar keuze. 

Baby shower

Het vieren van de geboorte van jullie zoon of dochter is zeker een feestje waard! Wij verzorgen hiervoor heerlijk gebak in kleur en stijl naar keuze. 

Gender reveal

Het geslacht van je baby bekendmaken is een leuke reden voor een gender reveal party! Samen met je familie en vrienden ontdekken of jullie een zoon of dochter krijgen. Wij maken cupcakes en taarten om dit mooie moment zo speciaal mogelijk te maken.

Inspiratiefoto’s

Op onze social media kanalen vind je nog meer foto’s van creaties die wij gemaakt hebben. Heb je een idee? laat het ons weten!