High-tea’s 

Het mooie aan een High Tea is, dat je samen lekker de tijd kunt nemen om te genieten van heerlijke hapjes en gezellig bij kunt kletsen. Of het nu met je familie, vrienden of collega’s is. Ook voor een babyshower of verjaardag is het de perfecte oplossing voor een gezellige dag. 

Staat hetgeen je zoekt er niet bij, neem gerust contact op! 

High-tea to go

 Heb je een gelegenheid waar je graag wat zoete en hartige lekkernijen wilt genieten, dan is de high-tea to go ideaal! Je kunt deze overheerlijke high-tea bij ons afhalen zodat je er in je eigen vertrouwde omgeving  van kunt genieten.

Te bestellen vanaf 2 personen. Kosten: € 19,95 pp

High-tea op eigen locatie

Samen met je vriendinnen, collega’s of familie genieten van deze luxe high-tea op jullie eigen gekozen locatie? Dat kan!
De high-tea is te boeken van 4 tot zeker 80 personen.
Geef ons door waar en hoe laat je wilt genieten van de luxe high-tea en wij komen deze volledig voor jullie presenteren incl. tafelaankleding. 

Bij de high-tea krijg je meerdere luxe hartige hapjes en een ruim assortiment aan zoete lekkernijen. De high-tea zou niet compleet zijn zonder de diverse verse theesoorten.

Te bestellen vanaf 4 personen. Kosten: € 22,95 pp

High-wine op eigen locatie

Samen met je vriendinnen, collega’s of familie genieten van deze luxe high-wine op jullie eigen gekozen locatie? Dat kan!
De high-tea is te boeken van 4 tot zeker 80 personen.
Geef ons door waar en hoe laat je wilt genieten van de luxe high-wine en wij komen deze volledig voor jullie presenteren incl. tafelaankleding.

Bij de high-wine krijg je meerdere luxe hartige hapjes en een ruim assortiment aan zoete lekkernijen. De high-wine zou niet compleet zijn zonder 4 heerlijke wijnen speciaal geselecteerd door Wijnhandel Schoemaker uit Ulft.

Te reserveren vanaf 4 personen. Kosten: € 29,95 pp

Op locatie

Beschikken jullie niet over een locatie, neem dan gerust contact op. Wij verwijzen jullie graag door. Regina’s Bakery levert bij verschillende horeca gelegenheden in de regio haar zoete lekkernijen. Zo kunnen jullie toch genieten van al ons lekkers!