Macarons

De macaron is van oorsprong een Frans koekje, bestaande uit twee luchtige amandelschuimpjes met een smaakvolle ganache-vulling ertussen. De koekjes bestaan uit amandelmeel, poedersuiker, glucosestroop en eiwit en zijn daarom glutenvrij!* De macaron koekjes zijn krokant van buiten en chewy van binnen.

* Glutenvrij bestellen? Vraag dan specifiek naar de glutenvrije macarons. Onze macarons zijn glutenvrij, echter maken wij ook macarons die wel gluten bevatten wat er voor zorgt dat onze patisserie niet 100% glutenvrij is.

 

 

keuze uit verschillende smaken

Bij het samenstellen van een giftbox of macarontoren kun kiezen uit de volgende smaken: 

Over onze macarons

Onze macarons zijn groter van formaat dan de Franse variant. Door de speciale bereidingswijze en het hoge gehalte aan amandelmeel onderscheiden onze macarons zich van de rest. De subtiele combinaties van de beste chocolade, vruchten, kruiden, noten en nog veel meer zorgen voor een harmonieuze en ware smaaksensatie. 

Giftbox


Luxe giftbox gevuld met 6 macarons naar keuze. Prijs: € 15,00.

Luxe giftbox gevuld met 15 macarons naar keuze. Prijs: € 32,50.

Transparante verpakking gevuld met 2 macarons.
Prijs: € 4,00.

Macaron (toren)

Duizenden zijn er inmiddels gemaakt, maar we krijgen er geen genoeg van! In alle soorten smaken en kleuren. Of het nu gaat om 6 of 600 macarons, wij maken ze graag! € 1,95 per stuk.
Voor horeca en bedrijven hebben wij een speciaal aanbod. Informeer gerust naar de mogelijkheden.